O podjetju
Gradbena lepila Paliska je družinsko podjetje, ki je prisotno na trgu že več kot 25 let. Glavna dejavnost podjetja Paliska je proizvodnja lepil in materialov za zaključna dela v gradbeništvu.

Začetki podjetja segajo v pozna 70-ta leta, ko se začne v majhni obrtni delavnici v Domžalah izdelava umetnega kamna. Pozneje se je v novih prostorih pričela še proizvodnja gradbenih lepil in ostalih izdelkov za gradbena dela. Po uspešnem obdobju uveljavljanja na slovenskem trgu je podjetje začelo izvažati tudi v Hrvaško in Bosno in Hercegovino. To je zopet pomenilo večje proizvodne zmogljivosti tako, da je podjetje moralo odpreti večji proizvodni obrat v Domžalah, kjer je tudi sedež podjetja. Po velikosti spada podjetje Paliska s štirimi zaposlenimi med manjša podjetja, zato je njihova prednost večja odzivnost na tržne spremembe.
 
Osnovna dejavnost podjetja Paliska je torej proizvodnja gradbenih materialov, njihovo poslanstvo pa je ustreči kupcu z kakovostnimi in ekološko neoporečnimi izdelki. Podjetje Paliska ima širok proizvodni program, ki obsega proizvodnjo gradbenih lepil, fugirnih mas ter zaključnih fasadnih ometov.

Kvaliteta, lasten razvoj, fleksibilnost, stalna kontrola izdelkov ter zadovoljni kupci so glavne usmeritve podjetja Paliska.
 
 
Paliska

Delovni čas

Pon - Pet: 07:00 - 16:00

 

Sob., Ned. in Prazniki: Zaprto

 

 

Kontakt

Jordan Paliska s.p.

 

Ihanska cesta 3

 

1230 Domžale

 

 

T: 01/724-30-58

 

F: 01/729-30-81

 

M: 041-361-441

 

E: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript